24: I'm sick and tired of trying to hide the mess that I am.

Godmorgon!

Inatt så har jag inte kunnat sova, blev helt i extas när jag fick ett sms utav Johan vid ett tiden där det stod att han har landat i Sverige. Sömnen gav jag upp vid fyra tiden. Jag har kollat på andra avenyn hela natten, hela veckan medan han varit borta för den delen med.

Jag sitter och väntar på att mamma ska stiga upp och starta kaffet. Känner att jag verkligen kan behöva en kopp eller två om jag ska orka med dagen. Vid halv nio ska vi åka mot Tina för att hämta upp henne innan vi åker vidare till Ikea och handlar lite. Efter vi har varit där så ska jag hem för att hjälpa till och bära in allting innan jag äntligen får träffa Johan igen. Åh.

Jag möblerade ju om i mitt rum i veckan också, eller ja, halva rummet. Den andra halvan går inte att göra så mycket åt eftersom att garderoben står i vägen för det och sen så står sängen så bra där ändå.

Before:
After: Jag har tagit bort skrivbordet från rummet, det används inte ändå. Jag ställde tvn där istället och vred bara på soffan. Det lilla vita bordet har jag fått utav min syster och ska eventuellt ställa en datorskärm där, jag har dock inte bestämt mig än, för jag märkte inatt att man ser tvn tydligt ifrån sängen iallafall. (Jag måste somna med ljud på, helst ska jag se på en film. Jag har väldigt stort rum btw - katten ville vara med också. theheh)
23;

Hej!

Johan har åkt och jag gör ingenting om dagarna. Veckans mål för mig är att möblera mitt rum, så igår städade jag skrivbordet och tvbänken, nu ska de bara dammas av innan pappa skruvar ner skrivbordet så jag sedan kan börja möblera om.

Det positiva med möbleringen är att jag också får städat mitt rum vilket är bra! På fredag är det midsommar och då kommer alla släktingar på min mors sida hit och firar detta, som alla andra år. Torgny, pappa och Arne blir fulla. Paula tar något glas och morsan & lillemor dricker ingenting. Jag och min kusin Emma får ta hand om våran minsta kusin och de äldre sitter och spelar monopol / risk i flera timmar. Tobias, min bror, kommer säkert dricka här innan han drar vidare.

På söndagsmorgonen kommer Johan hem, men jag har inte tid för att möta honom. Jag, morsan och Tina ska vidare till Ikea nämligen; som det ser ut nu iallafall. Och där ska det handlas vill jag lova.

 • 2 st sängbord.
  - Som jag kollat på sedan jag köpte sängen i januari / februari.
 • 1 eller 2 hyllor.
  - Minst en iallafall, men jag behöver nog en till.
 • Vita ramar.
 • 2 st ''Kontaktuttag.''
  - Minst 3-6 hål på varje.
 • Vit filt.
 • Svart duk till mitt soffbord.
 • 2-4 st CD-lådor.
  - En för nintendo 64;a spel i. En måste vara vit också..
 • 4-6 st DVD-lådor.
 • Plastback.
  - Att ha under sängen.
 • 'Gummiskydd'
  - Att ha i sängbords lådorna och lådorna i garderoben för att de inte ska bli repiga.
Vilken tur att vi ska ha med oss hästtransporten, annars så skulle vi ju inte få plats. Eftersom det är ju inte bara jag som ska handla stora grejer, utan Tina är ju i full fart också! haha


Såhär söt var jag förra veckan på SMK i Trollhättan där Johan var och rastade sin cross. Jag kan ju säga såhär att jag tyckte faktiskt att det var roligt att vara där, även fast jag satt i bilen mellan 17 - 20.30. Jag gjorde inte ett skit och ändå så var det roligt. Fast ja, jag satt där i bilen och hoppades på att Johan skulle överleva också.

22; Skolavslutning.

Hejsan!

Vi började klockan 12 idag och vi ettor fick våra betyg, 1 G 10 VG och 7 MVG; vilket resluterar i 1100 poäng. Efter detta körde vi lite tråkiga lekar innan vi gick bort mot A-hallen för att titta på vad estetarna hade att erbjuda. Jag sitter just nu inne på Handelprogrammet's datorsal och ska snart bege mig ut mot bussen hem. Kul att det regnar, roligare att det ska ösa ner vatten imorgon.

När jag kommer hem så ska jag lyckas göra en fläta på mig själv och hoppa in i duschen, ni har väl inte missat att jag har löshår nu? Sedan ska jag göra massor med annat krimskrams inför studenten imorgon, eftersom jag kommer vara fullt upptagen hela dagen. Förhoppningsvis så hinner Johan träffa mig också och umgås med mig idag. Vi kommer väl bara ses imorgon och sedan så åker han på lördag, kommer hem på söndag.. och lördagen den 18:e åker han till turkiet med sin familj i en vecka.. Jag kanske skrev det förut? Skitsamma.

7.30 ska jag vara på skolan här och hjälpa till med studentfotograferingen; eftersom att jag är med i elevstyrelsen.
12.00 ska jag vara i Trollhättan och titta på när min kusin springer ut.
Efter detta ska jag åka tillbaka till Vänersborg för att fixa iordning mig.
15.30 ska jag vara på plantaget och kolla på min pojkvän, Johan's student och gratta alla mina vänner.
17.00 Ska jag vara hemma hos Johan och fira honom en snabbis.
18.00 Ska jag vara hos min kusin och fira henne.

Stressigt schema? JA! Nu måste jag kila till bussen, hörs väl senare.

21; skolan.

Hejsan!

Gårdagens bal var jättefin, fick lite ångest över att jag är så liten. Jag vill också stå där.. Aja, bara två år kvar. Jag försökte ta seriösa bilder på Johan, men han vägrade ju att vara seriös.. Så nänä.

Jag sitter i skolan just nu, alla på handel ska iväg och grilla.. Alla förutom jag, eftersom att jag snart ska ta bussen till Trollhättan för att ha ett besök hos tandläkaren. Efter det ska jag åka till Överby och kolla på studentpresenter till Johan och min kusin Malin. Jag har också kommit på vad jag ska ge till en hel del vänner som tar studenten, inte något stort, men det får duga.

Efter överby ska jag åka till Johan har jag bestämt mig för, om jag hinner. Eftersom vi bara hinner ses idag och imorgon innan han åker till stockholm på lördag. Han kommer visserligen hem på söndagen men.. Sen har jag bara en vecka på mig att umgås med honom igen, innan han åker till turkiet med hans familj i en vecka.. /suck..

Jaja, jag får dra mig. Ska nog få reda på mina betyg nu. :o

20; Min långhelg.

Onsdag & Torsdag: Var i skolan och sånt där - Var förkyld så jag slapp sjukgymnasten. Stod i cafeterian fram tills ett, åkte till tandläkaren och lagade mitt hål mellan mina framtänder och sedan så åkte jag direkt till Angelica där hon lagade godaste maten till mig, > Fritrerade pommes och kebab! Jag sov där och hon färgade mitt hår och sånt där. På torsdagen så kom min mamma och hämtade mig vid halv åtta, men efter att få reda på lite grejer åkte jag tillbaka till Angelica och satt där i två timmar innan jag åkte hem igen runt tolv tiden.

Fredag: Åkte till Angelica igen, gjorde oss iordning och sprang runt på sanden ett tag. Jag vann två nallar, en till henne och en till mig! Efter ett tag så insåg vi att jag kan ju stanna hos henne över natten eftersom det var större risk att jag tog mig upp där för att åka till Johan som kommit hem ifrån Ayia napa. Så vid fem tiden åkte jag hem till Johan och sov hos honom.

Lördag: JAG BLEV VÄCKT klockan tre på eftermiddagen utav en inte så smidig Johan som praktiskt taget ramlade över mig. Vi åkte hem till mig så jag fick käka och sedan åka till Angelica där vi gjorde oss iordning och gick några varv nere vid sanden. Sedan drog alla våra vänner in på krogen, inklusive Angelica, så jag och Johan drog och köpte massor med onyttigheter, åkte hem och tankade lite filmer och somnade sedan till dessa.

Söndag: Johan åkte hem på eftermiddagen och jag gjorde väl ingenting direkt. Åkte och köpte massor med godis för att lindra min mensvärk. Johan kom tillbaka till mig på natten sen igen.

Måndag: Jag åkte in till Vänersborg för att käka lunch med min syster och hennes vän LindaMarie, efter det åkte vi hem till LM och började sätta i mitt löshår med vax. Vi hann göra hela bakre sidan och högra sidan, men sedan så gick strömmen och var borta i över en timme. Efter den timmen gav vi upp och åkte vidare hem till mig här i Vargön och gjorde den sista sidan. Vi började klockan tre och var klara runt nio tiden. Min rygg och röv hade ju mått bättre men detta var det värt!

Ovädret lekte och hade det roligt mellan sex tiden och tio tiden igår, Vi i vargön hade dock tur och klarade väl oss med någon timmes avbrott sammanlagt. Såg på någon karta som min syster visade igår att det var Vänersborg, hela vägen upp till frändefors och mellerud som var rejält drabbade. Gosigt!

Kan notera att jag satt framför datorn inatt vid tre tiden och då gick ju strömmen. Jag höll allvarligt på att skita ner mig eftersom att det blev kolsvart inne på mitt rum och sedan så hittade jag inte mobilen.. mörkt... MEn det är ju lugnt nu, jag har min kära mobil och strömmen är här!Nu ska jag göra mig iordning för att dra till skolan som varar mellan 08.25 och 15.30. Efter detta ska jag till Angelica, där vi ska klippa till min lugg. Jag hade gärna låtit LM klippa min lugg, men för att få den som jag vill till 100% låter jag min vän Angelica göra detta. Efter det ska vi göra oss iordning och gå ut och titta på alla som är på balen. Jag är ju den som alla har bokat till fotograf. Det är så himla roligt att det ska åska och regna under just de timmarna då de är utomhus. Jag måste också ringa och avboka min sjukgymnast som är 16.30 > Jag glömde ju av att balen var en dag tidigare än vad den varit alla andra år.. Smidig_Therese.


Edit: Jag har nya bilder på kameran som jag inte har orkat att föra över,
ska föra över alla efter balen ikväll om jag orkar.

19

Som ett urdrucket glas
Som ett skämt dom hört förut
Som att bocka för publiken när dom redan gått ut

Det är för sent att rätta till
Det är för sent att börja om
Det är för sent för ett påkommet svar

Förtroendet finns inte kvar.


18; Hos Angelica.

Hejsan!

Jag sitter hemma hos Angelica. Vi har inte gjort något annat än att suttit vid varsin dator sedan sex-tiden.. haha väldigt roligt och socialt om du frågar mig. Så snart Jersey shore är slut så ska vi ge oss på mitt hår och färga det svart, eftersom att min syster's vän ska sätta in löshår med vax på mig på måndag, kan bli lite spännande.

Stod som sagt i cafeterian idag och det fanns knappt någonting att göra och när jag väl skulle göra något så gjorde Evelyn det. GÖTT! Drog till tandläkaren vid ett och lagade mitt hål som jag hade i en tand och sedan for jag direkt till Angelica! Och ja, vi har endast käkat mat och sedan så hamnade vi här.. Framför tvn.


RSS 2.0