18.14

Hejsan!

Jag sitter hemma hos Angelica just nu, men jag antar att jag ska åka hem om någon timme eller något. Vi hade ju våra planer på att åka till Liseberg i helgen, men det ska regna, så troligtvist så kommer vi att skita it och då ska jag behöva vänta fram tills nästa helg. Men vad kommer hända då? Jo, vädret kommer att ändra sig så att det kommer att regna då med.... Kommer bli asledsen isåfall :(

16:53

Hejsan!

Nu har Johan Sjöö lämnat mig och Harry har fått ännu en promenad eftersom att jag inte vågar lämna han själv med våran innekatt, Linus. Om en stund kommer Angelica Wallenius hit och jag har bestämt att hon ska sova hos mig, eventuellt kommer min Johan komma hit också. Då ska jag tvinga dessa två att vi ska planera inför Liseberg till helgen. Troligtvist så kommer vi att bli väldigt många, som jag först inte ville, men jag har väl inget annat val. Det kommer väl bli jag, Angelica, Johan, William, 3 st människor ifrån luleå och eventuellt Linus och hans brud som han håller på med. Förhoppningsvis så går det ur vägen och ännumer förhoppningsvis så är det bra väder också. Jag lär ju åka runt i den där jävla coloradon hela tiden om inte annat. - Jag skiter fullständigt i om det är skitväder. Tänker åka den hela tiden ändå. TIHIHI!


14:35

Hejsan!

Harry är här och Linus vaktar sitt revir noga vill jag lova. Jag ska strax gå ut och med Harry, samtidigt ska jag möta Johan som är påväg hitåt. Fast jag ska nog dra ut lite på tiden så att jag slipper gå så långt, eftersom att jag redan varit ut med Harry ganska nyligen. *fniss*


Sticks and stones.

Hejsan!

Jag skrev nyss världens längsta inlägg om vad som händer imorgon och om vad jag gör just nu, men så försvann mitt internet och allting raderades. Därför tänker jag skriva mig kortfattat nu istället.

Jag gjorde världens bästa fynd i Ullared när jag var där med Johan och hans familj förra veckan. Ett trådlöst tangentbord och en trådlös mus. Nu ligger jag i min säng och ser på Skilda världar. ASNICE ÄRE! Dock så måste jag zooma in allting på tvn för att jag ens ska kunna se någonting, eftersom att mitt rum är så stort och tvn står på andra sidan rummet.

Jag borde egentligen sova just nu eftersom att jag ska upp tidigt och passa min styvmorfars hund, Harry. Medan han, min mor, far och syster är på Liseberg och roar sig. Min vän Johan Sjöö kommer komma hit över dagen och hålla mig sällskap - Hur länge vet jag dock inte, men såpass länge att vi ska få ihop en eller två koppar kaffe åtminstone.

Jaja, sova var det. Godnatt!

Så jävla less på att vara tredje hjulet.


Fotograf: Elin Lund - 2010.

Vet ni vad? Jag trodde jag hade en säker sommar detta året. Jag trodde att jag skulle kunna få ha det som alla andra. Jag trodde att jag skulle få ett sommarjobb, jag trodde att jag skulle få spendera massor med tid med Johan, jag trodde att mina vänner skulle höra av sig till mig. Jag trodde t.o.m. att jag skulle börja må bättre men istället började jag bara må sämre.

Det här har varit en utav det värsta somrarna i mitt liv och det är nu jag har insett att mitt sommarlov är precis som mina skoldagar, om man bortser från det där med att jag går i skolan i 8 timmar då. Jag gör precis ingneting om dagarna och jag hör av mig till vänner som en tok när jag vill hitta på något men är det då inte lite underligt att just alla är upptagna varje jävla dag med vise versa och glömmer alltid av att ringa mig? Alltid. Jag förstår inte hur man kan med att ens säga att jag inte hör av mig eftersom att jag hör av mig minst varannan - var trejde dag till nästan samma personer. Jag har tre vänner som jag umgås med idag. Det är Angelica, Isabelle och Johan.

Vad jag har fattat för så att alla fått en uppfattning om att jag är med Johan hela tiden och jag kan då berätta att så är det verkligen inte. Jag är med Johan på helger för att han jobbar på veckodagarna och har då knappt tid för mig. Det är en anledning till varför jag bara mår sämre och sämre. Eftersom att jag är ensam. Jag är van att ha min pojkvän vid min sida minst 5 dagar i veckan, då jag haft det i 7 månader, och nu ser jag honom knappt i tre dagar i veckan. Mina vänner hör inte av sig. Jag tror inte ens jag kan kalla det vänner längre.

Jag tror inte det bara är sommaren som är helt förstörd, utan hela året har varit ren skit. Jag har aldrig känt mig såhär ensam som jag gör just nu. De senaste veckorna har varit värst, eftersom jag inte haft någon Johan att luta mig emot som jag har kunnat göra de senaste 9 månaderna. Det är klart, jag har Angelica. Men vi är inte så öppna mot varandra som vi kanske borde vara. Eftersom att vi båda vet att båda mår skit, men jag antar att vi är för stolta för att erkänna det för varandra.

Mina vänner har hittills bara stuckit kniven i ryggen på mig och jag förstår verkligen ingenting. Jag hade en tjej som jag trodde jag kunde kalla bästa vän, men som istället super sönder sig varje helg och går bakom ryggen på mig. Jag blir så jävla less. (Och du, jag förstår inte riktigt hur fan du kan stå ut med dig själv, mår du verkligen bra utav att trampa ner på andra? Eller, det visste jag ju redan. För så länge som du har det bra, så skiter du fullständigt i alla andra. Jag såg dig här. Och du kunde inte med att säga någonting. Ditt jävla luder.) Är de inte det ena så är de det andra. Det kanske vore bättre om jag inte hade några vänner alls helt enkelt, för då hade jag sluppit den här skiten. Dock är det redan försent.

En annan anledning till varför jag har börjat må sämre, antar jag, är det att jag inte ens är kapabel till att skaffa ett sommarjobb. Jag har hört att man ska vara ute i god tid om man vill ha ett, men det är inte särskilt lätt att dra ut till Överby, besöka en butik, slänga upp papper vid kassan och säga "TJA, FÅR JAG SOMMARJOBB ELLER!?!??!" när man går på kryckor och lider som en jävla idiot. Idag tror väl folket att jag använde kryckorna och mitt skadade knä som en ursäkt till att jag är för lat för att söka jobb. Jag orkar, jag vill mer än gärna ha jobb och tjäna egna pengar då jag har en mamma som jobbar på SAAB och man vet ju inte hur det går med det, inte heller hur det blir med lönen. Sedan har jag en far som jobbar på Finnveden / Mape och har arbetsuppgifter för minst 3 gubbar. Just därför skulle jag vilja ha ett jobb. Men det är ingen som förstår det utan ger sig istället på mig och kallar mig för lat eftersom jag inte sökt någonting. Jag har som sagt inte sökt någonting p.g.a. att jag har ett skadat knä som fortfarande är dåligt och läkarna vet inte vad det är.

Jag mår psykiskt dåligt och när jag inte har någonting att göra under dagarna då blir det lätt att jag hamnar i tankar som jag inte borde hamna i och det leder till att jag lätt blir deprimerad. Ibland funderar jag på att göra någonting galet så att mina föräldrar får ringa BUP, så de ser till att jag blir inlagd. För jag vet inte hur mycket mer skit jag orkar ta. Sen kan ni som vill, höra av er ifall att ni skulle vilja hitta på någonting. Eftersom jag gör nog ingenting annat än att sitta på mitt rum ändå.

Nu kan alla dra åt helvete, så drar jag och kväver mig själv på mitt rum.

27;

Hejsan!

Det är ju fallens dagar nu. Rix fm-festivalen är här och ska spela ikväll vid 20.15, jag ska dock åka in tidigare för att checka läget lite. Alltid roligt. Dock kommer det vara så mycket folk att jag kommer troligtvist flippa ur. Dags att ta en tablett mot koncentrationen kanske? te-he.

Inatt ska jag sova hos Johan och vi beger oss mot SMK crossbanan imorgon eftersom att han är banansvarig. Efter detta blir det är tripp till donken och sedan vidare till stan för att kolla läget i stan ännu en gång.

På söndag har jag planerat att jag ska lyssna på oskar linnros ifrån bergen och sedan se fyrverkerierna med världens bästaste!

På tisdag åker jag + Johan's familj till ullared och kommer först hem på torsdag ;)

26;

Jag skulle kunna dö utav lycka, även fast jag tar ut den lyckan i förskott då. Eftersom att ingenting är bestämt. För ungefär 1½ vecka sedan så hade jag inte direkt så jätteroligt så jag var inne på arbetsförmedlingens hemsida och hittade lite fina jobb som jag sökte till. För två dagar sedan har jag tydligen fått svar utav ett utav dem som säger att jag har gått vidare i den första gallringen!!!!!!!!!!!!! <-- LYCKA! Det är ett jobb i en butik som ska öppna till hösten i Trollhättan vid namn HC outlet. Har lite frågor som jag ska svara på nu ifrån dem. TIHIHI

Anlednigen till varför jag är vaken såhär tidigt är för att jag sov hos Johan inatt, men han skulle till crossbanan och spendera sin dag där. Det klarar jag mig helst ifrån så jag åkte hem men kunde inte somna om. - Eftersom att jag läste mailet från HC Outlet.

Jag ska prata ut om min lycka till min far som också är vaken nu. TIHIHI

25:

Blev nyss aslycklig. Hittade tre avsnitt med fjärde säsongen av The secret life of the american teenager ♥ Sen så håller jag på att ladda ner den första säsongen med Hereos. ASLYCKLIG! Fast till och börja med så ska jag nog se klart på andra avenyn! Har bara 20 avsnitt kvar tror jag.

RSS 2.0