15

Jag sitter i skolan och har håltimme fram tills 13.40. Jag ska spendera den med att plugga som en idiot. Jag har nu endast 3 st prov och en VG-uppgift som måste vara klara innan fredag och jag ska fortsätta att plugga vidare med proven hade jag tänkt. VG-uppgiften och plugg till ett annat prov är någonting som jag kan göra hemma då allting finns där men att behöva frakta böcker fram och tillbaka mellan skolan och hemmet är bara jobbigt, därför får jag väl se till att få så mycket gjort som möjligt här i skolan. För övrigt så fick vi tillbaka våra nationella i Engelskan idag; VG! Moahaha.

Klockan 16.00 har jag tid hos sjukgymnasten och det tar inte mer än någon timme där OM gubben inte glömmer av mig. Efter det vet jag inte riktigt vad som händer, men jag borde plugga... tehe.


Kommentarer
Postat av: alexandra

svar: okej, ja

2011-05-24 @ 12:55:50
URL: http://aleeexandrab.blogg.se/
Postat av: MADDES

Vill du bli dagens blogg? Ta chansen att få ta del av mina läsare genom att klicka på länken nedan och skriv att du är med!http://maddisenj.blogg.se/2011/may/dagens-blogg.htmlGillar du inte sånna här kommenterare ber jag om ursäkt!

2011-05-24 @ 15:06:06
URL: http://maddisenj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0