17

Jag var hemma ifrån skolan igår p.g.a. att jag är förkyld, vilket jag fortfarande är. Men efter att ha suttit inne hela helgen, bortsett från ullared i söndags, så behöver jag lite socialkompetens ifrån mina vänner och sedan så har jag massor med skolarbete som jag måste göra. Eller ja, massor och massor. Jag har lite engelska, svenska och en VG-uppgift som ska in. Så detta ska jag fokusera på nu iallafall.

Jag gjorde ett inte så smart val imorses. Jag tog mina nya skor...FAN .. Ska stå i cafeterian imorgon.. omg... Nu måste jag verkligen plugga idag.. fan då... helvte.. Nu blev jag stressad som en idiot. Gaaat. Brb.. plugga... -_-


16

Hejsan!

Det regnar som tusan ute, kände ju nu att det kanske inte var ett så smart drag att ta mopeden till skolan ändå... Men vad fan. Man lever bara en gång. Jag har precis gjort mitt sista prov för ettan, känns gött. Nu har jag bara en redovisning i engelska som jag ska göra på måndag och en VG-uppgfit som jag ska lämna in nästa vecka, sedan är jag klar. WOHO!

Idag åker Johan till Cypern på studentresa, tråkigt. Då har jag iofs mer tid till att fokusera på skolan och spela playstation i helgen. På söndag ska vi dock till ullared. (<3) Nackdelen med det hela är att jag börjar bli sjuk.. /suck.

Nu ska jag dra och käka massor med pannkakor med Evelyn. YÄÄH.
Vänner på facebook i övrigt. <3

15

Jag sitter i skolan och har håltimme fram tills 13.40. Jag ska spendera den med att plugga som en idiot. Jag har nu endast 3 st prov och en VG-uppgift som måste vara klara innan fredag och jag ska fortsätta att plugga vidare med proven hade jag tänkt. VG-uppgiften och plugg till ett annat prov är någonting som jag kan göra hemma då allting finns där men att behöva frakta böcker fram och tillbaka mellan skolan och hemmet är bara jobbigt, därför får jag väl se till att få så mycket gjort som möjligt här i skolan. För övrigt så fick vi tillbaka våra nationella i Engelskan idag; VG! Moahaha.

Klockan 16.00 har jag tid hos sjukgymnasten och det tar inte mer än någon timme där OM gubben inte glömmer av mig. Efter det vet jag inte riktigt vad som händer, men jag borde plugga... tehe.


14.

Hejsan!

Vi var lediga onsdag och torsdag, behövde dock åka till skolan på onsdagen för att göra ett nationellt prov i matte. Jagtrodde allvarligt att jag skulle avlida. Jag känner att hjärnan är med när man skriver att 2 * 1 = 1 ... Jag är riktigt jävla smart, men såhär tänkte jag iallafall.
2(2x + 1) = 5 - 2x
2 * 1 = 1
1+1 = 2
2 * 2 = 4
5 - 2x
2 * 1 = 1
5 - 1 = 4 ....
Jag kan ju säga att det var fel, x = 0,5 ska det ju vara.. /suck. Förhoppningsvis så går det bra och jag lyckas få över 20 poäng så att jag slipper att läsa matte nästa år igen..

Jag ska nu sätta mig och skriva klart min novell som skulle vara inne den 1:a April. Bättre sent än aldrig? :( Sedan så måste jag verkligen fokusera på 3 st prov och en VG-uppgift innan betygen sätts den 27:e .. Shit. Jag är så jävla stressad, därför blir det dåligt med inlägg.

13

Hejsan!
Vad roligt att detta är mit 13:e inlägg .. På fredagen den 13:e..

Jag hade världens mest onödigaste skoldag idag. Verkligen. Jag tog en senare buss till skolan, kom en kvart försent, lämnade in två uppgifter, hade rast, spelade spel, åkte hem. VÄRT! Jag har varit hemma sedan halv ett nu och har precis duschat. Jag ska strax gå upp för att leta upp kläder och sminka mig inför barnkalaset jag ska på, då min kusin fyllde 9 år igår. Eller barnkalas och barnkalas, mer släktkalas för skitungen.

Iförrgår hade jag, Isabelle och Emil spelkväll med William hemma hos honom. Det var roligt, förutom att William tröttnade så snabbt, som tur var så kom hans lillasyster, Min och Isabelles gamla klasskamrat, och räddade oss så att vi kunde fortsätta spela. Vi spelade bara helt hysteriskt i minst fyra timmar och det var naaaajs. Det går ut på att man ska gissa ut vad ett ord är som en utav spelarna har, men samtidigt kan man få massa tvång. Det jobbigaste och längsta måste ha varit för mig. Alla skulle klia sig i armhålorna när de pratade, klappa sig på axlen innan man sa något och endast prata engelska. Jag hade också två egna tvång som bestod utav att endast prata i falsett och slänga upp armarna i luften & säga "pick me" efter du sagt något. .. Det var jobbigt. Men jag ägde! :D


Emil och Isabelle.

Emil och Isabelle.

Fint ..

Julia.

William

12

Hejsan!

Igår fastnade jag framför min dator och satt där fram tills halv tolv. Jag är den där personen som väldigt lätt fastnar för serier och just nu har jag börjat med Skins. Jag väntar ju på en jävla massa säsonger utav olika serier. T.ex.
Femte säsongen med Heroes.
Andra säsongen med No ordinary family.
Fjärde säsongen med The secret life of the american teenager.
Jag kan lova er att det är någon jag har glömt att skriva upp nu. HAHA. Jag har ju redan sätt klart på alla säsonger med Lost tyvärr och jag har ingen ork just nu att spendera drygt 40 - 60 timmar på att se igenom allting igen, det får komama senare när jag nästan har glömt bort vad det handlar om.

Jag har snart nationella i Engelska, två stycken i rad. Reading & listning.. Det betyder att jag spenderar hela förmiddagen i klassrummet med Engelska.. Vi får höras senare.

11.

Jag och Johan har laddat upp med massor med cheez ballz, cola och choklad för att se på en film vid namn Paul. Jag har inte ens läst på den men jag hoppas på att det är någonting att ha åtminstone. Vad jag såg så var den animerad och det handlade om aliens eller någonting. dunno.

♣ 10

Hejsan!

Jag har varit vaken i två timmar efter att ha sovit i 10 timmar. Det var verkligen det skönaste på länge. Både jag och farsan är sjuklingar, morsan är och handlar massa gött till oss, eller jag behöver bara en ny cola så överlever jag. Johan håller på att skriva nationella nu, så han är inget vidare social direkt.

Jag har startat Girl, interrupted och ska se på den samtidigt som jag skriver en handlar lista inför Ullared (som vi åker till i slutet utav maj.. eller början av augusti...) och sedan ska jag skriva vilka grejer som kan behövas till mitt rum och hur jag ska möblera det. Det är jobbigt att vara mig ..

♣ 09

Nu ska jag och Johan ut och ta kort på hans Volvo 240. Jag har bara tre bilder på den nu, varav två är alldeles för mörka och en ser det ut som om att någon har målat i paint på den. Därför måste vi ha ett par nya snygga bilder på den.

Jag ska allt tvinga honom att åka på älgsafari, måste se en fkn älg!!! Jag ska nog också kika förbi Lyktan, det var verkligen evigheter sedan jag var där. tehe.


♣ 08

Hejsan!

Jag ligger i min säng eftersom att mitt internet på min dator har bestämt sig för att fungera. Det kommer säkert ryka när morsan sitter på den bärbara där nere om drygt 20 minuter. Jag håller på att rensa lite i alla mina mappar som jag har på datorn eftersom jag har lyckats fylla upp nästan hela 268 GB, jag har drygt 18,5 GB kvar.. tehe. Nejmen, det är i stort sett alla filmerna som tar all plats faktiskt. Jag ska börja rensa bland alla mina bilder då jag har bilder från 2007 och framåt, medan jag väntar på Johan. En del bilder kan faktiskt vara roliga att ha kvar, men en hel del kan man också ta bort.

Jag väntar på att Johan ska komma hit med en cola till mig som jag bad honom köpa eftersom jag inte mår direkt bra. Han ska också hämta bilderna på bilen som vi tog igår, sen kan han få ta med sig sin väska med våra öl i också. Han ska ju bara träna i två timmar nu......
♣ 07

Hejsan!

Jag försov mig idag, smidig som jag är. Visserligen gör det ingenting eftersom att jag knappt har någon frånvaro, men det skulle ju vara bra att var här hela dagen så jag kan arbeta lite mer. Jag mår inte direkt bra och det skulle inte förvåna mig om jag stannar hemma imorgon.

Jag ska sätta mig och skriva klart min novell nu som skulle vara inne den 1:a april.. hehe.. Sen måste jag få tag i Pax och fråga honom hur fan har tänkt när jag inte har fått en bok där vi ska analysera vissa personer.. Det har jag fått reda på rätt så nyligen utav mina klasskamrater istället, bäst utav allt är att det också ska vara inne imorgon...

Måste plugga.. brb.

♣ 06

Hejsan!

Jag har nyligen kommit hem ifrån sjukgymnast, lika segt och tråkigt som vanligt. Under sjukgymnastens gång fick jag roliga sms ifrån min pojkvän som nyss har besikat sin bil, som inte gick igenom, men som han får köra i en månad till. Han ville nu istället sälja sin volvo 240 och tycker då att jag ska ta min fina systemis och ta kort på den. Visst, utnyttja inte sin flickvän! (Iofs, jag lurar med honom upp på berget så jag kan få leta efter älgar :D)

Älgar var det, ja! Jag måste därför nu springa och hämta kameran och ta med mig en kexchoklad till muppen!


♣ 05

Jag ska strax gå ut och möta upp min mamma som ska köra mig till sjukgymnasten. Jag ska vara där halv fyra och jag tränar i ungefär 45 minuter, men innan det får jag fyra sugproppar på benet som ger ut stötar i knät som ska föra bort inflammationen jag har i knät. Det är verkligen skittråkigt! Vill dö varje gång jag ska dit. Seriously. Så jävla tråkigt. :(

Tänkte bara säga det ..


♣ 04.

Hejsan!

Jag har precis gjort mitt andra prov i det engelska nationella, vilket var att man skulle skriva. Man fick välja att skriva om traditioner eller någonting annat som jag inte förstod. Därför skrev jag om traditioner. Jag hann inte med mer än att skriva om julafton och födelsedagar. Drog ihop två sidor om att det inprincip är samma saker. Man träffar släkten, man äter, man väntar på paketen, man öppnar paketen, släkten drar hem. Same shit vad faan!

Jag ska snart gå till engelskalektioner, visserligen kommer den spenderas framför datorn eftersom vi ska göra en powerpoint och sedan hålla tal om någonting. Ämnet vet jag dock inte. Om drygt 1½ timme hoppas jag på att få ett sms ifrån min syster som säger att hon är klar med att dela ut tidningar så att vi kan åka och käka thaimat innan jag måste tillbaka till skolan för att ha två sista lektioner.

Vi hörs senare.


♣ 03

Hejsan!

Jag har haft fullt upp idag verkligen. Jag hade ju mina planer på att börja blogga redan imorses, men det hade jag inte tid med. När jag kom till skolan fick jag reda på att det är någon fotbollsturnering borta vid idrotten, då anmälde Angelica mig och henne till att sitta där borta och sälja kakor, drickor, godis o.s.v. Vi satt där hela förmiddagen och sedan hade jag ett mattepass i 1½ timme innan jag kunde sätta mig här. 

Jag slutar om 40 minuter, har beslutsångest ifall att jag ska ta 15.15 bussen eller om jag ska ta 15.45 bussen. Jobbigt läge. Jag vet inte heller än om jag ska åka till Johan eller inte eftersom att mitt huvud är helt borta, jag vaknade upp med feber och grejer. Dock behöver jag Johans hjälp med min matte då jag har nationella om två veckor.

Jag kommer troligtvist ta en tidigare buss, så jag ska börja plocka ihop nu så hörs vi.


♣ 02.

Jag har flygit runt överallt idag som en vante. Jag är jättetrött och startar istället listan imorgon på morgonen när jag kommit till skolan. Jag har sovit drygt en timme inatt och det kan förklara mitt humör lite grann. Jag gick bara halvdag idag, sjukanmälde mig. Orkade verkligen inte. Åkte till överby med Evelyn, Angelica, Emma och Marcus istället. Efter det var det bara att ta bussen till sjukgymnasten och slita där.

Det var först efter sjukgymnasten som allting blev bra igen. Jag fick ny bikini, en tröja och en t-shirt. Jag tog detta som en belöning för att jag gjorde det muntliga nationella i engelska och fick VG.

Nu ska jag dejta min säng. En cola och en påse cheez ballz hänger troligtvist med.

Världens bästa säng i övrigt. Jag älskar den.
Alla slår i bena i kanterna på den, inte jag.
Den älskar mig.

♣ 01.

Jag ska egentligen ha idrott nu, men eftersom jag har gått på kryckor (för er som har missat det) i 2½ månad så slipper jag det och ska läsa en massa teori istället. Jag sysselsätter mig just nu med att hjälpa min vän Evelyn på ett prov som hon senare kommer få hjälpa mig med så fort jag har läst på det lite ytterliggare.

Eftersom jag har raderat alla inlägg på denna bloggen och bestämt mig för att börja om, så kommer jag börja med det här schemat igen. (Se nedan) Jag startar med det senare ikväll, eller rent av lite senare under skoldagens gång.

Efter skolan ska jag till sjukgymnasten, det består utav att cykla i en kvart, göra 30 reps i tre maskiner, varav det är två övningar i två utav de tre maskinerna så, 150 reps och cykling i en kvart. Jag brukar klara det inom en timme.

Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love
Day 03 – Your parents
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment

I'm back.. again.

Alltså, att det ska vara ett sådant besvär med att orka blogga eller inte. Devote.se sög. Blogspot.com är enkelt, men bara jobbigt att skriva. Blogg.se krånglar hela tiden och det är cpsvårt att ordna designen. Vad tror ni jag väljer? - Jo, blogg.se! Jag slängde nyss ihop en design jättesnabbt, den lär väl sitta där tills jag orkar göra en snyggare .. och jag hittade dessutom hur man bytte foto. Jag insåg nu att jag inte skrivit här inne på fyra månader. TEHE.

Jag fick höra utav mina klasskamrater att jag har 25 dagar på mig att göra 4 prov inom en kurs, 4 nationella och eventuellt så ska jag göra ett prov till i en gammal kurs för att få ett VG där. Just därför ska jag sätta mig och plugga nu. PLUGGA SOM FAAAEN.


- Ja, juste. Jag och Johan hade ett halvår för två dagar sedan.

RSS 2.0